7 augustus: lancering Circuspunt Keurmerk

Met het verdwijnen van de VNCO is ook het VNCO-keurmerk voor rondreizende circussen verdwenen. Circuspunt introduceert nu een nieuw keurmerk voor circusinitiatieven. De voorwaarden en criteria om voor een keurmerk in aanmerking te komen zijn flink aangescherpt.

Een uitgebreid pakket aan eisen omtrent duurzaamheid, veiligheid, personeelsbeleid, dierenwelzijn en bedrijfsvoering wordt door een onafhankelijke commissie onderzocht en leidt bij positieve beoordeling tot een Keurmerk dat voor 2 jaar geldig is. Voor gemeenten biedt het Circuspunt Keurmerk een handvat bij het toekennen van vergunningsaanvragen. Meer informatie over het Keurmerk vindt u hier.

Lancering Circuspunt Keurmerk bij Circus Harlekino

Inmiddels is er een datum geprikt om het Circuspunt Keurmerk aan de buitenwereld te presenteren. Graag nodigen we u uit om aanwezig te zijn bij deze formele lancering. Vier organisaties hebben de stappen doorlopen en zullen het Keurmerk in ontvangst nemen.

Wilt u hierbij zijn als producent, gemeente of pers? Meld u dan aan via het secretariaat!
Om het aantal gasten goed in te kunnen schatten en uw plaats in de circustent te reserveren, verzoeken wij u zich via ons secretariaat aan te melden. Wilt u extra kaartjes bestellen, dat kan hier. Svp aanmelden vóór 5 augustus.


Woensdag 7 augustus
Bij Circus Harlekinoop
vakantiepark Het Grote Bos
Hydeparklaan 24 in Doorn

Ontvangst vanaf 14 uur, we starten om 14:30 uur. Graag parkeren voor de camping, het is nog maar een paar minuutjes lopen.

Geplaatst in

Laat een reactie achter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.